Skip to content

Om oss

Om oss

HaiTech Innovation AB
Org. nr. 559282-3255

Hur det startade

Ett svenskt företag med rötter i Japan

MIRAI Innovation-laboratoriet in Osaka, Japan forskar på ny teknik med mål att skapa nya innovationer. Labbet har tagit digitala innovationer till industrin och jobbar med nya koncept och anpassade lösningar inom AI och robotteknik.

Forskarteamet består av hårdvaru- och mjukvaruutvecklare, designers och innovatörer från MIRAI-labbet som supportar företag genom att erbjuda konsulttjänster och utvecklar nya produkter och tjänster som stärker affärsnyttan.

Vårt team har erfarenhet av att jobba med flera branscher och vi förstår företagens behov och önskemål. Nu har teamet expanderat till Sverige och startat kontor i Jönköping.
Vi är HaiTech Innovation.

gamla datalabbet

Vad vi vill uppnå

På HaiTech tror vi att alla företag kan dra nytta av avancerade teknologier oavsett företagets storlek, placering eller bransch. Tillsammans med labbet i Japan kan vi skapa nya tillväxtmöjligheter som ger er konkurrensfördelar.

På Haitech hittar vi lösningar på era utmaningar och delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter inom artificiell intelligens, IoT, VR/AR och robotteknik.

Hur vi gör det

Vi är en tvärfunktionell grupp av forskare, hård- och mjukvaruutvecklare, designers och innovatörer som jobbar tillsammans genom att använda den senaste forskningen till att bemöta riktiga utmaningar.

Vi lyssnar på våra kunder

Vi lär oss konitnuerligt om våra kunders branscher och skaffar oss insikter i kundernas verksamheter. Genom dessa insikter hittar vi lösningar på problem genom att använda AI-lösningar och robotteknik.

Vi är teknikexperter

Vi följer den vetenskapliga forskningen för att lära oss av andra så att vi kan testa och skapa nya innovationer. Vi håller oss uppdaterade på de nya trenderna och vi kan erbjuda nya synsätt på våra kunders verksamheter för att hitta nya möjligheter. 

Vi samarbetar mycket

Vi samarbeter med våra kunder för att utforska hur ny teknik kan gynna deras verksamheter. Vi levererar hög kvalitet på våra tjänster och bygger därmed förtroende. Detta resulterar i långsiktiga partnerskap som båda parter tjänar på.

Quantum machine

Tjänster

Utbildning

Vi erbjuder träning genom utbildning och workshops i AI, maskininlärning och djupinlärning.

Konsulttjänster

Vi hjälper er med kunskap inom AI, maskininlärning och djupinlärning som skapar nytta i er verksamhet.

Prototyper

Vi tar fram era nya prototyper

Digitalisering

Vi optimerar era arbetsprocesser

Teamet

Teamet består av erfarna och högutbildade proffs. Alla teammedlemmar har minst en masterexamen och minst 20 års arbetslivserfarenhet.

Frågor?

Vi är övertygade om att vi kan hjälpa dig på mer än ett sätt.
Kontakta oss så kan vi prata om det.